Tillbaka till kartan

våra bassänger

Vi har små personliga bassänger vilket
gör att vi kan hålla nere deltagarantalet
i grupperna.

Täby

Furuhöjden

Liten varm, ca 33 °C, bassäng som ligger i Gribbylund/Täby. Måtten på poolen är ca 5 x 3 m.

Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis, crawl och simskola från 4 år och uppåt.

Det är endast 4 barn i simskolegrupper med förälder, i babysim har vi 5 barn/grupp. De små grupperna gör att det blir mycket kvalitétstid med instruktören. Trots att detta är en liten bassäng så är den jättebra att ha simskola i! Idealisk för er som vill deltaga i en lite mindre grupp.

I alla småbarnsgrupper gäller 1 medföljande förälder i vattnet.

För viktig information om anläggningen, klicka här!

 


Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis, crawl och simskola från 4 år och uppåt.

Pris
Samtliga kurser 1 750:-/8 lektioner

Gribbylundsvägen 75, Täby

boka
 

Åkersberga

AktivaRe

Åkersberga – AktivaRe

Vi har verksamhet i AktivaRes sköna rehabiliteringsbassäng i Alceahuset (tidigare Åkersberga sjukhus). Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskolor för barn som är 4 år och uppåt. Bassängen håller en skön temperatur på 33-34°C.

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis och simskolor för barn som är 4 år och uppåt

Pris
Samtliga kurser 1 650:-/ 8 badtillfällen

Hackstavägen 22, Åkersberga


boka

Bromma

Beckomberga bad- och idrottshall

Bromma – Beckomberga simhall

I Beckomberga bad- och idrottshall ligger våra 2 bassänger i Bromma. Här tar vi emot barn i alla åldrar – från babysimskola till simskolegrupper. Den mindre bassängen har måtten 3,6 x 8 m och håller en behaglig temperatur på ca 34 °C. I den här bassängen har vi grupper i babysimskola, plask & lek, simlekis och simskola nybörjare från 4 år och uppåt. Vi tar emot 6 barn/grupp så detta är en perfekt pool för dig som vill simma i en lite mindre grupp.

Kurser
Babysimskola, plask & lek, simlekis och simskola nybörjare från 4 år och uppåt

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 1750:-/8 badtillfällen

Söderberga Allé 80, Bromma


boka

Danderyd

Danderyds sjukhus

Danderyd

På Danderyds sjukhus har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskolor för barn som är 4 år och uppåt, nivå 1 och 2. Bassängen håller en skön temperatur på 32-33°C. Bassängen är 9 x 4 meter och har en grund del med djup 120 och på det djupaste 135 cm. För viktig informationen om anläggningen, klicka här!

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis och simskolor för barn som är 4 år och uppåt, nivå 1 och 2

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1750:-/8 badtillfällen
boka

Ekerö

Ekgården

Ekerö – Ekgården

Liten mysig bassäng i Närlunda, nära Ekerö centrum. Måtten på poolen är ca 5 x 3 m och vattnet håller en temperatur på ca 33 °C. Det är endast 4 eller 5 barn per grupp vilket ger mycket kvalitétstid med instruktören. Idealisk för er som vill deltaga i en lite mindre grupp. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1 och 2). I alla småbarnsgrupper gäller 1 medföljande förälder i vattnet. I mån av plats är det i babysimmet okej att vara 2 vuxna/baby. Trots att detta är en liten bassäng så är den jättebra att ha simskola i! För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Babysimskola, plask & lek, simlekis och simskola nybörjare från 4 år och uppåt (steg 1 och 2)

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 1750:-/8 badtillfällen

Ekvägen 7-9, ekerö


boka

Handen

Handens sjukhus

Haninge – Handens sjukhus

I Handens sjukhus lokaler i Haninge ligger denna fina bassäng. Bassängen är ca 9 x 3 m och håller en temperatur på ca 33°C. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1- 3). För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1- 3).

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1600:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1600:-/8 badtillfällen Simskola steg 3 utan förälder i vattnet 1600:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Dalarövägen 6, Handen


boka

Kungsholmen

Oasen

Kungsholmen – Oasen

I DN-huset på Kungsholmen har vi en stor och fräsch motionsbassäng med måtten cirka 17 x 10 m, ett djup på 0,9 – 1,6 m och en temperatur på ca 27-28 °C. Här har vi kurser i simlekis, simskola från 4 års ålder och uppåt, fortsättningskurser och tekniksim för både barn och vuxna. I den här bassängen tar vi även emot förskole-, skol- och fritidsgrupper! För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Simlekis, simskola från 4 års ålder och uppåt, fortsättningskurser och tekniksim för både barn och vuxna.

Pris
Simlekis 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 3 och 4 utan förälder i vattnet 1750:-/8 badtillfällen Vuxensimskola 2100:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Gjörwellsgatan 34, Stockholm


boka

Lidingö

Lidingö sjukhus

Lidingö sjukhus

Poolen på Lidingö sjukhus är ca 3 x 8 m och håller en vattentemperatur på ca 33°C. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1 och 2). Det är endast 6-7 barn/grupp vilket ger mycket kvalitétstid med instruktören.

Kurser
Babysim, Crawlkurser, Barnkalas!, Simklubben

Pris
Samtliga kurser 1 650:-/ 8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Högsätravägen 2, Lidingö
Gå in genom huvudentrén, gå rakt fram och tag trapporna eller hissen till plan 4.

boka

Malmö

Friskis & Svettis

Småbarnssim och simskolor i Malmö – Friskis & Svettis

Friskis & Svettis, Parkmöllan, har en härlig stor pool där vi har småbarnssim och simskolegrupper. I anläggningen finns även ett café om man är fikasugen efter badstunden. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1-4). På babysimmet är två föräldrar/vuxna välkomna att delta per barn! För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Simlekis, simskola från 4 års ålder och uppåt, fortsättningskurser och tekniksim för både barn och vuxna.

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1500:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1500:-/8 badtillfällen Simskola steg 3 och 4 utan förälder i vattnet 1500:-/8 badtillfällen Vuxensimskola 2100:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Friisgatan 45, Malmö
Det finns två olika ingångar till anläggningen, en från Friisgatan 45 (om man har barnvagn med sig) och en från Barkgatan 4.

boka

Södertälje

Södertälje sjukhus

Södertälje sjukhus

Poolen på Södertälje sjukhus är ca 7 x 5 m lång och håller en vattentemperatur på ca 33 °C. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1 och 2). Det är endast 7-8 barn per grupp vilket ger mycket kvalitétstid med instruktören. En idealisk bassäng för dig som vill bada i en lite mindre grupp. Trots att detta är en lite mindre bassäng så är den jättebra att ha simskola i! För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1 och 2).

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1500:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1500:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Lagmansväg 15, södertälje


boka

Stockholm

Feelgood

Östermalm – Grev Turegatan

I Feelgoods fräscha lokaler på Grev Turegatan, ett stenkast från Stureplan, ligger denna fina bassäng med måtten 12 x 4 meter, ett djup på 130-160 cm och en temperatur på ca 29°C. Här tar vi emot barn från 2,5 år och uppåt. Kurserna är från simlekis och simskola steg1 upp till tekniksim! För viktig information om anläggningen, klicka här! För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift! För information om vuxensimskola i denna bassäng vänligen ring eller maila oss!

Kurser
Simlekis och simskola steg1 upp till tekniksim!

Pris
Simlekis 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 3 utan förälder i vattnet 1750:-/8 badtillfällen

Grev Turegatan 34, Stockholm


boka

Stockholm

Rosenlunds sjukhus

Rosenlunds sjukhus på Södermalm

Bassängen på Rosenlunds sjukhus är cirka 4 x 10 m och håller en behaglig temperatur på ungefär 33°C. I den här bassängen har vi grupper i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt. På Rosenlunds sjukhus får en förälder vara med barnet i vattnet. Det går dock jättebra att den andra föräldern deltar i lektionen från land, då bassängen är upphöjd från marken. För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt.

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1750:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Tideliusgatan 12, Stockholm


boka

Täby

Furuhöjden

Täby – Furuhöjden

Liten varm, ca 33 °C, bassäng som ligger i Gribbylund/Täby. Måtten på poolen är ca 5 x 3 m. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis, crawl och simskola från 4 år och uppåt. Det är endast 4 barn i simskolegrupper med förälder, i babysim har vi 5 barn/grupp. De små grupperna gör att det blir mycket kvalitétstid med instruktören. Trots att detta är en liten bassäng så är den jättebra att ha simskola i! Idealisk för er som vill deltaga i en lite mindre grupp. I alla småbarnsgrupper gäller 1 medföljande förälder i vattnet. För viktig information om anläggningen, klicka här!  

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis, crawl och simskola från 4 år och uppåt.

Pris
Samtliga kurser 1 750:-/8 lektioner

Gribbylundsvägen 75, Täby


boka

Täby

Tibblehemmet

Täby – Tibblehemmet

Tibblehemmet har en varm pool som håller 33-34 °C. Poolen är 3 x 7 meter stor och grupperna är små. Anläggningen ligger centralt, i direkt anslutning till Täby Centrum. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis samt simskola för barn från 4 år (steg 1-2). För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis samt simskola för barn från 4 år (steg 1-2).

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1750:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Attundafältet 16, Täby


boka

Upplands Bro

Brohuset

Upplands Bro

I Brohuset ligger våra två bassänger i Upplands Bro. Vi har bara verksamhet i den lilla bassängen. Den är som djupast 1 meter och håller en temperatur på 32-34°C. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola steg 1-3. En vuxen per barn får vara med i bassängen. På babysimskola och upp till Plask och Lek är det tillåtet att vara två vuxna med i vattnet. För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis och simskola steg 1-3.

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 900:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 900:-/8 badtillfällen Simskola steg 1-3 utan förälder i vattnet 900:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift! Observera att här gäller inte värvningsrabatten eller återbadsmöjligheter.
boka

Upplands Väsby

Dragongården

Upplands Väsby – Dragongården

Mitt i Upplands Väsby centrum ligger denna ca 33°C varma pool, 6×8 meter. Separata omklädningsrum och tillgång till bastu. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt, steg 1 och 2 med förälder i vattnet samt steg 3 utan förälder i vattnet. För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt, steg 1 och 2 med förälder i vattnet samt steg 3 utan förälder i vattnet.

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis 1650:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2 med förälder i vattnet 1650:-/8 badtillfällen Simskola steg 3 utan förälder i vattnet 1650:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Dragonvägen 92, Upplands Väsby


boka

Vasastan

Planet Fitness

Vasastan – Planet Fitness

Planet Fitness är en nybyggd exklusiv och mycket fräsch anläggning belägen i Vasastan, nära både Östermalm och Odenplan (buss nr 2 stannar precis utanför!). Bassängen är stor, cirka 4 x 12 m, men samtidigt mysig! Vattnet håller 32°C. Njut av simningen och fika på övervåningen efteråt! Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1- 2).  I babygrupperna går det bra att två vuxna är med barnet i vattnet. Planet Fitness är en av våra mest populära bassänger, där tiderna snabbt blir uppbokade. Om ni inte hittar en tid som passar er här, så har vi en anläggning på Kungsholmen ett stenkast bort, Oasen vid DN-skrapan. För viktig information om anläggningen, klicka här!

Kurser
Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis och simskola från 4 år och uppåt (steg 1- 2). I babygrupperna går det bra att två vuxna är med barnet i vattnet.

Pris
Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis, vardag 1750:-/8 badtillfällen Babysimskola, Plask&Lek och Simlekis, helg 1850:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2, vardag 1750:-/8 badtillfällen Simskola steg 1 och 2, helg 1850:-/8 badtillfällen För privatlektion, ring kontoret för prisuppgift!

Sveavägen 167, Stockholm


boka

show all images links here


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fredriko/clients/trampoolin/wp-content/themes/trampoolin/single-simhall.php on line 157
Tillbaka till kartan

Täby – Furuhöjden

Liten varm, ca 33 °C, bassäng som ligger i Gribbylund/Täby. Måtten på poolen är ca 5 x 3 m. Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis, crawl och simskola från 4 år och uppåt. Det är endast 4 barn i simskolegrupper med förälder, i babysim har vi 5 barn/grupp. De små grupperna gör att det blir mycket kvalitétstid med instruktören. Trots att detta är en liten bassäng så är den jättebra att ha simskola i! Idealisk för er som vill deltaga i en lite mindre grupp. I alla småbarnsgrupper gäller 1 medföljande förälder i vattnet. För viktig information om anläggningen, klicka här!  

Kurser
Babysim, plask & lek, simlekis, crawl och simskola från 4 år och uppåt.

Pris
Samtliga kurser 1 750:-/8 lektioner

Gribbylundsvägen 75, Täby


boka