Personalen

Jenny

Elisabet

Siria

Emelie

Britta

Therese

Tecla

Magnus

Sophie

Anna Mia

Maja

Albin

Susanna

Frida

Malin

Elin

Annika

Lisa

Linna

 

show all images links here

Personalen

Jenny

Elisabet

Siria

Emelie

Britta

Therese

Tecla

Magnus

Sophie

Anna Mia

Maja

Albin

Susanna

Frida

Malin

Elin

Annika

Lisa

Linna

Grundaren

Grundaren


VD och grundare för Trampoolin Simskolor är Jenny Runstig, och hon har hållit i tyglarna sedan år 2000. Jenny är född år 1973 och har sedan unga år varit väldigt intresserad av vatten och simning.

När Jenny fick sitt första barn så fick hon en present - en babysimskurs. Hon blev direkt hänförd av konceptet och i och med att utbudet av simskole- och babysimsverksamhet i Stockholm var knapp, så kände hon direkt att detta var något hon ville fördjupa sig i.
Jenny startade eget, och till en början var det väldigt litet. Hon hade alla sina kunder själv, nedskriva i en pärm, och hon pendlade mellan Upplands Väsby och Saltsjöbaden för att ha sin undervisning.

Därefter har hennes företag bara växt, och idag arbetar kring 40 glada och kunniga instruktörer inom företaget. Både personal och kunder har fått gynnas av hennes beslut att starta en alldeles egen simskola. Hennes begåvning som entreprenör och omåttliga driv har varit grundstenen i Trampoolin från start - och allt är tack vare hennes förmåga att föra företaget framåt i ett smart men orädd manér.

Numera bor Jenny i Vasastan i Stockholm tillsammans med sin sambo och sina tre barn. Här inom företaget beskrivs hon som det sprudlande energiknippet med hög entusiasm och ett sinne för entreprenörskap.

 

  

Personalchef är Elisabet Olsson - som även hon från tidig ålder intresserat sig för simning. Elisabet är född år 1971 och löpte samman med Trampoolin år 2008.

Elisabet fick sitt första sommarjobb på en utomhusskola när hon var 14 år. Detta utgjorde startskottet, för bara året efter anställdes hon av Knut Rosén (mannen som introducerade babysim i Sverige ) i Kungälv. Hos Knut arbetade hon i 4,5 år - först som simassistent, men senare även som utbildad siminstruktör - samtidigt som hon studerade.

Elisabet studerade pedagogik, och efter sina studier år -95 flyttade hon till Stockholm och tog arbete på förskola, privat förskoleverksamhet samt montessoriskola. Efter ett par år kände hon emellertid behov att arbeta mer med vuxna, och blev började arbeta inom livsmedel. Där blev hon inköpsansvarig och arbetade även mycket med personalfrågor.

Elisabet har alltid haft ett genuint intresse för människor. Glädjen med arbetet anser hon är att förmedla vattenkunskap, och vara med om personlig utveckling. Det är fantastiskt hur små barn kan gå från att vara rädda för vattnet, till att senare växa i sig själva och bli som fisken i vattnet. Hennes ambition är att alla ska utvecklas, både i och utanför vattnet - och hon finner stor glädje i att bidra med detta både som instruktör, för personalen på Trampoolin och för kunderna.

Sedan hennes anställning på Trampoolin år 2008 så har Elisabet - eller Bettan, som hon brukar kallas - bidragit med motivation och glädje inom företaget likväl som utanför det, och med sina nya idéer och höga tempo håller hon företaget på topp.

Just nu bor Elisabet i sin villa i Bromma tillsammans med sina två söner, som givetvis är entusiastiska simmare även de.

 

 

boka

Personalen

Personalen

Jenny

Elisabet

Siria

Emelie

Britta

Therese

Tecla

Magnus

Sophie

Anna Mia

Maja

Albin

Susanna

Frida

Malin

Elin

Annika

Lisa

Linna

boka

Press

Press

Trampoolin simskolor har under sina verksamhetsår gjort ett antal framträdande i media, både TV och tidningar. På denna sida har du möjlighet att återse en del av det!

 


Trampoolins VD och deltagare i Simlekis (3-5 år) kommenterar den höjda
simmomsen för SVT, oktober 2012.


 

 Nyheterna%2022:00
Även TV4 valde att plocka in Trampoolins verksamhet i rapporteringen av
momsen, oktober 2012.


 

Sydsvenskan rapporterade hur Friskis&Svettis Parkmöllan hotades av bassängnedläggning, men idag kan ha verksamhet parallellt med Trampoolin! Länk till fullständig artikel hittar du här eller genom att klicka på bilden. November 2012.

boka

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba med föräldrar och barn? Är du en stark ledare? Är du lyhörd och har förmågan att få andra att må bra? Utstrålar du trygghet? Är du intresserad av att utveckla dina ledaregenskaper? Är du flexibel och påhittig?

Då kanske du är vår nästa kursledare!
För rätt person erbjuder vi utbildning och praktik.

Du bör vara över 20 år. Det är meriterande med egna barn samt med erfarenhet av pedagogiskt arbete eller arbete inom sjukvården (tex sjukgymnaster och barnmorskor). Du bör behärska bröst- och ryggsim.

Rekrytering sker löpande. Är du intresserad så kontakta oss på kontoret så berättar vi mer.

Tel: 08-50621242 // jobb@trampoolin.com

Välkommen till världens bästa jobb!

boka